Bestuur

Het bestuur van de vereniging wordt gevormd door het dagelijks bestuur en het algemeen bestuur.

Het dagelijks bestuur bestaat uit:
Voorzitter: T. Tondeur, Amersfoortseweg 63  033-2580640   a.tondeur@upcmail.nl
Secretaris: E. Jans, Vreugdenhilstraat 9  06-23065084    ejmjans@hotmail.com
Penningmeester: A. Woudenberg,  Domstraat 14a, 06 -20 40 47 57  a.woudenberg2@upcmail.nl

De overige bestuursleden zijn:
T. v.d Burg Domstraat 55
N. Landman Domstraat 43
B. Hogeveen Domstraat West 4

De ledenadministratie wordt verzorgd door:
Secretaris E. Jans, Vreugdenhilstraat 9,  3864 PP  Nijkerkerveen

Het adres van het verenigingsgebouw is:

Scheidingsweg 9, 3871KD Hoevelaken
Het bankrekeningnummer is NL17RABO0347820700 t. n. v.  Buurtvereniging Holkerveen
De vereniging is ingeschreven bij de kamer van koophandel Gooi en Eemland onder dossiernummer 32087828.
De statuten van de vereniging liggen ter inzage in het verenigingsgebouw.

Even voorstellen…..

Voorzitter

Mijn naam is Ton Tondeur, geboren in 1963 te Hoogland. Sinds 1996 woon ik samen met Jose met veel plezier aan de Amersfoortseweg. Ik ben werkzaam in Amersfoort bij een automobielbedrijf en mijn hobbies zijn tuinieren, fietsen en bierbrouwen. We zijn pas in 2010 lid geworden van de buurtvereniging en vinden het fijn om mensen uit de buurt te treffen. Het is goed om de saamhorigheid in de buurt te behouden en te versterken. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen.

Secretaris / Ledenadministratie

Even voorstellen! Ik ben Esther Jans, geboren in Amersfoort en sinds 2008 woon ik in Holkerveen samen met Henry. Ik ben eigenaar van het detacheringsbureau Even Werkt!

Sinds 1 april 2016 ben ik als secretaris bij de buurtvereniging gestart en wil onder andere op deze manier mijn bijdrage leveren aan deze vereniging.

In vrije tijd vind ik het leuk om te koken en ben gek op winkelen. Tot snel bij een van de bijeenkomsten!

Penningmeester

Ondanks dat ik een geboren en getogen “Holkerveender” ben zullen best veel mensen mij misschien niet (her)kennen. Ik ben Albert Woudenberg, de zoon van de gelijknamige voormalige : burgermeester” van ons gehucht. Inmiddels vader van 2 grote zoons van ruim boven de twintig.

De contacten in de buurt zijn wel wat vervaagd , ik heb namelijk veel buiten Nijkerk gewerkt en in mijn vrije tijd houd ik er van om te sporten (racefiets, atb en tennis)

In mijn functie als penningmeester hoop ik weer veel bekende en nieuwe mensen te ontmoeten en zo bij te dragen aan het saamhorigheidsgevoel en de meerwaarde van onze kleine kern. Als u ideeën heeft voor de vereniging of de buurt; kom maar op, misschien kunnen we iets voor u of elkaar betekenen.

Overige bestuursleden

Foto Betsie Hogeveen

Mijn naam is Betsie Hogeveen van Hell. Mijn man Jan komt uit het mooie Holkerveen. We hebben 2 dochters.  Ik ben een geboren Nijkerker, maar in 1993 zijn wij in Holkerveen komen wonen.

We zijn toen gelijk lid geworden van de buurtvereniging. Ik vind het altijd gezellig in het buurthuis, we zijn dan ook erg trouwe bezoekers. Ik zit sinds 3 jaar ook in het bestuur.

Foto Nico Landman

Mijn naam is Nico Landman, ik ben geboren op 25 juni 1958 op de Domstraat 43 te Nijkerkerveen.  Daar woon ik nog steeds met mijn vrouw; Jenny.  Mijn ouders  kregen 2  zoons.  Samen met mijn vrouw hebben wij 1 zoon en 1 dochter.

We hebben 2  geweldige kleindochters. Ik groeide op in Holkerveen en ging daar ook naar de lagere school. Daarna volgde ik de technische school in Nijkerk. Het grootste deel van het jaar werk ik in de cultuurtechniek en gedurende de winter ben ik werkzaam als monteur bij een installateur van verwarmingsketels en dergelijke.

Mijn hobby’s zijn sporten (tennis , wandelen, fietsen en zwemmen) en daarnaast vind ik het erg leuk om mijn kleindochters te vermaken.

Foto Teus van den Burg

Mijn naam is Teus van den Burg, geboren en getogen in het centrum van Nijkerk. Sinds 1980 wonende aan de Domstraat te Holkerveen en het bevalt me prima hier. Uit mijn eerste huwelijk heb ik 1 zoon, Mark. Met Marielle heb ik nog dochter Juliet en zoon Jan. Nadat ik de LTS heb doorlopen, ben ik gaan werken bij het bedrijf van mijn ouders. Dit heb ik in 1994 overgenomen en zal in de zomer van 2015, 50 jaar bestaan.

Mijn hobby’s zijn golf en tennis, iedere zaterdag middag op de tennisbaan zweten !! Ik zit met veel plezier in bestuur van de buurtvereniging, het is een leuke groep mensen, simpel denken geen kapsones.